Bedrijf-Site.nl | Meest gestelde vragen

Meest gestelde vragen

1. Hoe kan een website bij Bedrijf-Site zo voordelig zijn?

Wij hebben ons productaanbod gebaseerd op standaard webdesigns die worden ontwikkeld door enthousiaste en talentvolle studenten. Verder beschikken wij niet over een duur bedrijfspand en hebben wij aantrekkelijke contracten met hostingpartijen.

2. Kan ik het beheersysteem uitproberen alvorens een website te bestellen?

Jazeker! Wij bieden geïnteresseerde klanten de mogelijkheid om gedurende één week gratis gebruik te maken van een website met een gekoppeld beheersysteem.

3. Ik heb geen affiniteit met computers, kan ik dan wel met het beheersysteem overweg?

Absoluut! Gebruikersgemak en functionaliteit waren leidend bij het ontwerp van ons beheersysteem. Je kunt gedurende één week kosteloos kennismaken met het beheersysteem.

4. Mijn gewenste optie staat niet tussen de lijst met uitbreidingsmogelijkheden?

Op onze website presenteren wij de meest gekozen uitbreidingen. Uiteraard kun je naast deze uitbreidingen kiezen uit een veelheid aan 'accessoires'. Ook met de meest specifieke aanvragen kunnen onze programmeurs uitstekend uit de voeten, schroom daarom niet om contact met ons op te nemen!

5. Als startend bedrijf zou ik graag alle vormgeving door Bedrijf-Site laten verzorgen, dit kan ik alleen niet vinden bij het offerteaanvraagformulier?

Dat klopt helemaal! Het aanbieden van websites hebben wij volledig gestandaardiseerd zodat de opbouw van de offerte volledig inzichtelijk is. Het ontwerp van logo's, visitekaartjes, briefpapier ed. vereist per aanvraag een specifieke aanpak en de prijs is dus afhankelijk van de wensen van de klant. Daarnaast kan een klant 10% korting krijgen op een website indien de gehele vormgeving aan Bedrijf-Site wordt uitbesteed!