Bedrijf-Site.nl | Ons webdesign concept

Over ons

Je bent toe aan je eigen website, maar je wilt hier geen honderden euro’s aan uitgeven? Dan ben je bij Nederland Allround op het juiste adres!

Bij Nederland Allround heb je de keuze uit meerdere door professionele webdesigners ontworpen basis designs. Het enige dat je hoeft te doen is een keuze maken voor één van de professionele designs en vervolgens een keuze maken uit de lijst met aanvullende opties om de basis volledig te personaliseren.

Onze 3 uitgangspunten

1
Professionele websites hoeven niet duur te zijn
Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn wij in staat professionele websites aan te bieden voor de laagste prijzen!
2
Aanpassen van je website moet eenvoudig zijn
In samenspraak met onze klanten hebben we een eigen Content Management System ontwikkeld dat aan elke website wordt gekoppeld.
3
De website moet kunnen meegroeien met je bedrijf
Na het aanschaffen van je website kunnen op den duur je wensen veranderen. Wij zijn een partner die met je mee kan groeien.

Jelmer Groot

"De variëteit aan webdesigners is enorm, ons aanbod is daarom bewust gebaseerd op drie heldere uitgangspunten waardoor u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan!"
Jelmer Groot, Eigenaar
“Waarom moet een klant voor jou kiezen? Het is een kunst om de essentie van je product/dienst kort en bondig weer te geven. Wij stellen ons op als een partner die hier graag met je over meedenkt!”
,
“Nederland Allround is opgericht om mijn creativiteit en ondernemersgeest de ruimte te geven. Middels onze transparante dienstverlening hebben wij een onderscheidende plek op het internet ingenomen”
,